Selling Motorbikes

Al vier generaties lang - sinds 1946 - is familiebedrijf Selling Motorbikes hét adres voor alle Amsterdamse motorliefhebbers. Selling Motorbikes is officieel dealer voor Amsterdam en omstreken van het  Japanse motormerk Honda. Naast de nieuwe modellen en demo’s van Honda, bestaat het aanbod motoren uit zo’n 100
occasions, dus wil je een motor kopen dan ben je hier op het juiste adres. Als
Bovag erkend dealerbedrijf is Selling Motorbikes al 75 jaar een vertrouwd adres
voor duizenden motorrijders die kunnen bouwen op onze garantie en service. Zoek jij een motor dan helpen wij je graag verder op weg naar een goede match. Go for the Ride!

Na 38 jaar MotoPort lidmaatschap staat er vanaf 2021 weer Selling op de gevel en daar zijn wij bijzonder trots op! Het bedrijf “Motorhandel Selling” is door Hendrik Selling (meest links op de foto), grootvader van Rolf (meest rechts op de foto) opgericht te Amsterdam in 1946. In beginsel werden vooral stalling en onderhoudsdiensten aangeboden. Ten tijde van de industriële revolutie van de jaren ’50 zijn de eerste motor dealerschappen gerealiseerd. Na Duitse en Britse merken werden later ook Italiaanse en Japanse merken aan het assortiment toegevoegd. Midden jaren ’60 werd de bedrijfsleiding voortgezet door Rob Selling (2e van links), in die tijd groeide het bedrijf naar een top in 1978 van 800 verkochte motorfietsen en voorzag het bedrijf 20 medewerkers, waaronder de vader van Rolf (motorsportman van de 20e eeuw Frits Selling, midden op de foto) van werk. Begin jaren ’90 heeft Maurice Selling (2e van rechts) de bedrijfsvoering van zijn vader Rob overgenomen. In 1996 verhuisde het bedrijf van de Amsteldijk 161 naar een nieuw pand aan de Spaklerweg 91 te Duivendrecht, hetgeen nog altijd onze thuisbasis is.